Hotel Korona**** Eger

3300 Eger, Tündérpart utca 5.

GALÉRIA

Elhelyezkedés

Eger történelmi belvárosának legcsendesebb részén zöld övezetben található családias wellness, konferencia és borszálloda. A szálloda távolsága a konferencia helyszínétől 10 perc kényelmes sétára található a gyönyörű sétálóutcán keresztül.

 

Szobák

Zöld, környezetbarát szálloda, légkondicionált szobákkal várja vendégeit, vintage, classic és superior, szobákban, családi apartmanokban, luxus lakosztályokban.

Szálloda két épület együttesből áll, mely fedett folyosóval lett összekötve a kényelmesebb átjárhatóság érdekében. A téli időszakban a folyosók fűtöttek, így a wellness részleg megközelítése komfortosan történik.

 

Étterem

A szálloda éttermeiben színvonalas kiszolgálással, minőségi ételekkel és italokkal várják vendégeiket. A MAGYAR KIRÁLYOK termében- az étkezések alkalmával egy kis történelem óráin is részt vehet. Éttermek terasszal, belsőkerttel, látvány konyhával, a magyar ízek remekeivel, hangulatos vacsora estek otthonai.

 

Wellness – fitness részleg

Élmény és úszó medence, jakuzzi, szauna világ: finn, infra és bio szauna, aroma és sókamra, tepidárium, kneipp taposó, római kút, hammam napozó, pihenő rész, szolárium, test és kozmetikai kezelések, teabár, gyógy-, és sport masszázsok, kozmetikai kezelés garantálják a vendégek számára a felüdülést.

 

Parkolás

Gépjárművüket a biztonságosan őrzött, kamerával megfigyelt külső és belső parkolóban díjtalanul elhelyezhetik.

 

Szolgáltatások

A szálloda két kuriózuma a két múzeum. Az egyik a 220 éves István pince és Nemzeti Bormúzeum, valamint az Egri Road - Beatles múzeum. Az előbbi díjmentesen, utóbbi 30% kedvezménnyel látogatható szálló vendégek számára.