Hotel Unicornis***

3300 Eger, Hibay Károly u. 2.

GALÉRIA

Elhelyezkedés

A szállodából a város legfontosabb nevezetességei, múzeumai, belvárosi szórakozóhelyei és éttermei gyalogosan megközelíthetők. Kétpercnyi sétára található Eger szíve, a Dobó tér. A nyugalomra vágyóknak a szintén közeli Érsekkert nyújt kikapcsolódási lehetőséget. Közvetlenül a park mellett található Eger népszerű termálvizű strandja, az Egri Termálfürdő, mely a szállodától mindösszesen 500 méterre van. Szintén közvetlenül a Park mellett található az Eger Hotel & Park, mely a Hotel Unicornis*** szállodától szintén mindösszesen 5 perc gyalogos sétával megközelíthető.

 

Szobák

Hotel Unicornis*** szállodában 38 modern berendezéssel ellátott szoba maximum 80 vendég befogadására alkalmas. A szobák mindegyike légkondicionált, zuhanyzóval, WC-vel, hajszárítóval, telefonnal és TV-vel felszerelt.

 

Étterem

Ízlésesen berendezett, maximum 120 fő befogadására alkalmas étterem. Neves konyhafőnök irányításával gazdag büféválaszték, a szálloda halljában hangulatos kávézó-drinkbár és a hozzá tartozó terasz áll a vendégek rendelkezésére.

 

Wellness

Egy kiadós masszázsfürdő felér egy mély meditációval. A medencében való fürdőzés teljes nyugalmat és tökéletes kikapcsolódást biztosít, így egy kellemes masszázs után szinte újjászületve léphet ki a medencéből.

 

Szolgáltatások

Szauna, gőzkabin, masszázs, kerékpárbérlés, szállodai széf, zárt parkoló áll a szálló vendégek rendelkezésre.