Imola Udvarház Dessert Hotel

3300 Eger,Tinódi Sebestyén tér 4.

GALÉRIA

Elhelyezkedés

Az Imola Udvarház Dessert Hotel gasztro élményekkel és édes álmokkal várja Vendégeiket az egri Vár közvetlen szomszédságában, a történelmi belváros sétáló övezetében. A szobákból csodálatos kilátás nyílik Egerre és az egri Várra. Szállodától pár perc sétára található a híres Török Fürdő és az egri Termál- és Élményfürdő. A rendezvény helyszíne a Hotel Eger & Park kb. 900 m, gyalog 15 perces kényelmes sétával megközelíthető.

 

Szobák

Hotel Unicornis*** szállodában 38 modern berendezéssel ellátott szoba maximum 80 vendég befogadására alkalmas. A szobák mindegyike légkondicionált, zuhanyzóval, hajszárítóval, telefonnal és tévével felszerelt.

 

Étterem

Ízlésesen berendezett, maximum 120 fő befogadására alkalmas az étterem. Neves konyhafőnök irányításával gazdag menü és büféválaszték áll a vendégek rendelkezésére. A szálloda halljában hangulatos kávézó-drinkbár és a hozzá tartozó terasz áll a vendégek rendelkezésére.

 

Wellness

Belső egyedi jakuzzi: egy kiadós masszázsfürdő felér egy mély meditációval. A medencében való fürdőzés teljes nyugalmat és tökéletes kikapcsolódást biztosít, így egy kellemes masszázs után szinte újjászületve léphet ki a medencéből. Gőzkabin, dögönyöző, finn szauna és különböző masszázsok is igénybe vehetők a felüdülésre, ellazulásra vágyóknak.

 

Szolgáltatások

Szállodai széf, zárt parkoló áll a szálló vendégek rendelkezésre.