Ugrás a tartalomra

Magyar Kórházszövetség Őszi Szakmai Napok - 2019 - Információk

MKSZ ŐSZI SZAKMAI NAPOK – 2019. NOVEMBER 15-16.

Aquaworld Resort Hotel Budapest

_____________________________________________________

Információk

A Magyar Kórházszövetség új kezdeményezésként ettől az évtől az őszi időszakban rendszeresen tematikus konferencia megszervezését döntötte el. A rendezvény 2019. november 15-16-án kerül megtartásra Budapesten az Aquaworld Resort Hotel területén. Céges partnereink a részvételi lehetőségekről, feltételekről az alábbiakban találnak információkat.

Szakmai Program

A szakmai programok és az egészségügyi kiállítás helyszíne: Aquaworld Resort Hotel Budapest, (1044 Budapest, Íves utca 16.), időpontja: 2019. november 15-16.

Szállás

Résztvevőink számára a rendezvény helyszínén, az Aqua Resort Hotel Budapest szálláshelyen kínálunk szobafoglalási lehetőséget. A szobákat kizárólag a díjfizetés (vagyis a banki jóváírást követően) tudjuk biztosítani! A hotelben egyéni szállásfoglalásra nincs lehetősége! Kétágyas elhelyezésnél kérjük szobatársának megnevezését. Amennyiben ezt nem teszi meg, úgy a díjfizetési kötelezettség egyágyas elhelyezésre áll fenn! Kétágyas elhelyezés igénylése és fizetése esetén nincs lehetőség a szoba egyszemélyes használatára, erre a célra csak az egyágyas elhelyezés vehető igénybe. A szállóvendégek a Hotelben igényelhetnek kedvezményes áru belépőjegyet az Aquaworld Élményfürdőbe, mely az ingyenes szauna használatot is lehetővé teszi. (Ár: felnőtteknek: 3 250 Ft/ alkalom).

Étkezés/büféebéd

Rendezvényünk vendégei számára büféebéd elfogyasztását biztosítjuk a hotel földszinti éttermében. A büféebédek díját a részvételi díj tartalmazza. Az ebéd elfogyasztására a regisztrációs kártya érvényesítésével van lehetőség a szakmai programban megjelölt időintervallumban!

Parkolás

A hotel parkolójában a rendezvény résztvevői számára ingyenes a parkolási lehetőség.

Gálavacsora

November 15-én a Hotel I. emeletén vendégeink számára gálavacsorát rendezünk, melyen a vacsora elfogyasztása után az A’ la Carte Music együttes hajnali 1 óráig szórakoztató műsorát halljuk. A gálavacsora zárásáig a kiállítók nyitva tartása lehetséges!