CATERING SZABÁLYOK

TÁMOGATÓI CÍMEK   |   KIÁLLÍTÁS   |   KIÁLLÍTÓI TERÜLET    |   ÉPÍTETT STAND   |   A STANDOK CATERING SZABÁLYAI   

 

BIZTONSÁGI ŐRZÉS  |   CÉGES JELENTKEZÉS   |   LEMONDÁS   |   EGYÉB LEHETŐSÉGEK

 

 

Amennyiben a standon a kiállító a saját vendégei részére vendéglátóipari termékeket szeretne kínálni, annak feltétele, hogy a termékek kínálása nem lehet kereskedelmi célzatú, valamint a kínált termék nem lehet kereskedelmi mennyiségű. A standot bérlő ingyenes kínálás esetén sem hozhat be a kiállítói területre, és a konferencia helyszínére helyben készíthető ételek és italok előállítására szolgáló sütő- és főzőberendezéseket, továbbá olyan meleg- és hidegkonyhai, valamint cukrászati termékeket (pl. készételek, hidegkonyhai termékek, sütemények, töltelékáruk, fagylalt, stb.), amelyeknek az előállítása, tárolása és szervírozása csak ÁNTSZ előírásoknak megfelelően történhet.