CATERING SZABÁLYOK

TÁMOGATÓI CÍMEK   |   KIÁLLÍTÁS   |   KIÁLLÍTÓI TERÜLET    |   ÉPÍTETT STAND   |   A STANDOK CATERING SZABÁLYAI   

 

BIZTONSÁGI ŐRZÉS  |   CÉGES JELENTKEZÉS   |   LEMONDÁS   |   EGYÉB LEHETŐSÉGEK

 

 

Amennyiben a standon a kiállító a saját vendégei részére vendéglátóipari termékeket szeretne kínálni, annak feltétele, hogy a termékek kínálása nem lehet kereskedelmi célzatú, valamint a kínált termék nem lehet kereskedelmi mennyiségű. A standot bérlő ingyenes kínálás esetén sem hozhat be a kiállítói területre és a konferencia helyszínére helyben készíthető ételek és italok előállítására szolgáló sütő- és főzőberendezéseket, továbbá olyan meleg- és hidegkonyhai, valamint cukrászati termékeket (pl. készételek, hidegkonyhai termékek, sütemények, töltelékáruk, fagylalt, stb.), amelyeknek az előállítása, tárolása és szervírozása csak ÁNTSZ előírásoknak megfelelően történhet.

Felhívjuk kiállítóink figyelmét, hogy az esti programok ideje alatt a standok nyitva tartása nem engedélyezett! A kiállítás zárását követően a standon történő ital kínálása és fogyasztása nem lehetséges, ennek megszegése esetén a szálloda díjat számíthat fel a kiállító cég részére!

 

 

 Kiállítás építés

2017. április 24. 08.00 órától 2017. április 25. 20.00 óráig, ezt követően  építeni már lehet, a standok rendezésére pedig április 26-án 10 óráig van lehetőség!!

Megnyitó

2017. április 26. 10.00 órakor (VÁLTOZHAT!)

Kiállítás bontása, szállítás

2017. április 28. 12.00 órától-18.00 óráig


 

Kiállító és támogató (pl. hirdetés, molinó, stb.) cégeink részére a kongresszus látogatásához kedvezményes regisztrációs díjat állapítottunk meg. 


A kiállításon és a szakmai programon való részvétel regisztrációs díjhoz kötött az alábbiak szerint:

Kiállító cégek részére 
2017-ben kiállítóink számára területarányosan biztosítunk ingyenes regisztrációs díjat, ezen felüli résztvevő munkatársak számára a „Támogató cégképviselők kedvezményes regisztrációja” kategóriát kiválasztva lehet regisztrálni.

 

A területarányos ingyenes, 3 napos regisztrációs kártya az alábbiak szerint értendő:

    4-10 m2-ig 1 db,


  11-30 m2-ig 2 db,


  31-50 m2-ig 3 db,


  51-70 m2-ig 4 db,


  71 m2 felett 5 db

 

 Kérjük, a résztvevői jelentkezési lapon megjelölni, hogy az ingyenes regisztrációs kártyát kinek adjuk.