KIÁLLÍTÁS

TÁMOGATÓI CÍMEK   |   KIÁLLÍTÁS   |   KIÁLLÍTÓI TERÜLET    |   ÉPÍTETT STAND   |   A STANDOK CATERING SZABÁLYAI   

 

BIZTONSÁGI ŐRZÉS  |   CÉGES JELENTKEZÉS   |   LEMONDÁS   |   EGYÉB LEHETŐSÉGEK

 

 

A standkiosztási térkép egy lehetséges elosztási terv, melyet a kiállítók igénye és a hely adta lehetőségek alapján folyamatosan változtatunk (egybenyitunk standokat, leválasztunk belőlük területet, stb.).

A standok foglalása ideiglenesen emailben is kérhető, így a standhely „Opcionálisan foglalt” állapotba kerül, melyet minden esetlen szükséges a céges jelentkezési lap/űrlap kitöltésével megerősíteni, vagy emailben lemondani. A megrendeléssel megerősített foglaltságot a cég nevének feltüntetésével jelezzük a honlapon, ezért kérjük a konkrét megrendelés előtt minden esetben tekintse át a térképet.

 

Felhívjuk kiállítóink figyelmét, hogy az esti programok ideje alatt is engedélyezett a standok nyitva tartása kizárólag oly módon, hogy a standon a cég részéről is tartózkodik képviselő! Kivételt képez ez alól az április 26-i este, hiszen az ünnepélyes gálavacsora más helyszínen lesz megtartva!

 

 Kiállítás építés

2018. április 23. 08.00 órától 2018. április 24. 09.00 óráig, ezt követően  építeni már NEM lehet, a standok rendezésére pedig április 26-án 10 óráig van lehetőség!!

Megnyitó

2018. április 24. 10.30 órakor (VÁLTOZHAT!)

Kiállítás bontása, szállítás

2018. április 27. 12.00 órától-18.00 óráig 


Kiállító és támogató (pl. hirdetés, molinó, stb.) cégeink részére a kongresszus látogatásához kedvezményes regisztrációs díjat állapítottunk meg.

Azok számára, akik rendezvényünk mind a négy napján jelen lesznek, javasoljuk a regisztrációs csomagot választani, ezzel érhetik el a legkedvezőbb árakat

 

A kiállításon és a szakmai programon való részvétel regisztrációs díjhoz kötött az alábbiak szerint:

Kiállító cégek részére 2018-ban kiállítóink számára területarányosan biztosítunk ingyenes regisztrációs díjat, ezen felüli résztvevő munkatársak számára a „Támogató cégképviselők kedvezményes regisztrációja” kategóriát kiválasztva lehet regisztrálni.

 

A területarányos ingyenes, 4 napos regisztrációs kártya az alábbiak szerint értendő:


    4-10 m2-ig 1 db,

  11-30 m2-ig 2 db,

  31-50 m2-ig 3 db,

  51-70 m2-ig 4 db,

  71 m2 felett 5 db

 

Kérjük, a résztvevői jelentkezési lapon megjelölni, hogy az ingyenes regisztrációs kártyát kinek adjuk.

 

Céges előadók részére:

Az előadó az előadása napján díjmentesen vehet részt a kiállításon és a szakmai programon

További részvételi lehetőség a cég részéről regisztrációs díj vásárlásával történhet!

 

Hirdetés, molinó és egyéb megjelenés esetén:

Kizárólag ezen megjelenési formák megrendelése esetén nem jár ingyenes regisztráció. A cég munkatársainak részvétele a „Támogató cégképviselők kedvezményes regisztrációja” díjfizetés ellenében lehetséges.