KIÁLLÍTÓI TERÜLET

TÁMOGATÓI CÍMEK   |   KIÁLLÍTÁS   |   KIÁLLÍTÓI TERÜLET    |   ÉPÍTETT STAND   |   A STANDOK CATERING SZABÁLYAI   

 

BIZTONSÁGI ŐRZÉS  |   CÉGES JELENTKEZÉS   |   LEMONDÁS   |   EGYÉB LEHETŐSÉGEK

 

 

A kiállítói terület/épített stand igénylése a bérelni kívánt terület  nagyságának (m2) és típusának (sor, fej vagy sarok), valamint a kiválasztott standhely sorszámának megadásával történik. A választásban segítséget nyújtanak a mellékelt látványtervek is. (Felhívjuk a figyelmet, hogy a látványterveken szereplő bútorzat és szőnyeg színe változhat, azok csak illusztrációk!). A kiállítás kivitelezője a beérkezett igények alapján készíti el az épület legoptimálisabb kihasználását és a standok színvonalas elhelyezését biztosító végleges helykiosztási térképet, melyet a szervezők külön-külön minden kiállítóval egyeztetnek.

 

A standhely kiválasztásánál kérjük, vegye számításba az Önnek szükséges és az adott helyen biztosítható belmagasságot is. Kérjük, jelentkezésekor több standhelyet is jelöljön meg, mert a kiállítási területek kiosztásánál a szervezők a jelentkezések sorrendjét is figyelembe veszik. Több visszatérő kiállítónk, valamint fő- és kiemelt támogatóink már az előző rendezvényünk zárásaként jelezték igényüket idei kongresszusunkon standhelyükre, így részükre már opcionális foglalásban vannak ezek a standok, ezért kérjük megértésüket és a megrendelés elküldése előtt honlapunkon való tájékozódásukat!

 

A kiállítók részére „kiállítói alapdíj”-at számítunk fel csak terület igénylése vagy egyénileg épített stand esetén. Igény szerint standonként 1 db asztal és 2 db szék biztosítását a Magyar Kórházszövetség bérleti díj felszámítása nélkül vállalja. Kérjük, erre vonatkozó igényét jelölje a jelentkezési lapon.