Társasági programok

JELENTKEZÉS   |   REGISZTRÁCIÓ   |   A KONGRESSZUS DÍJAI   |   SZÁLLÁS   |   ÉTKEZÉS / BÜFÉEBÉD   |   TÁRSASÁGI PROGRAMOK

 

PARKOLÁS ÉS TRANSZFER   |   SZÁMLÁZÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK   |   LEMONDÁS ÉS MÓDOSÍTÁS

 

 

Esti társasági programjainkkal igyekszünk a napi szakmai tanácskozásokon kimerült szellemi kapacitást feltölteni, ínycsiklandozó gasztro kínálattal, kellemes zenei élményekkel biztosítani a kikapcsolódást, a napközben kialakult baráti beszélgetések folytatását, elmélyülését lehetővé tenni.

 

Április 26-án este 20.00-tól a Hotel Azúr területén belül „Western” estre hívjuk vendégeinket. A vacsora helyszínét és a különböző szórakoztató elemeket a szállodán belül több ponton is biztosítjuk, a kiállító standok közvetlen közelében. Igazi könnyed hangulatú, laza farmeros öltözetet igénylő est, finom sültek, contry zene, jósda, rodeó és más játékok társaságában.

 

Április 27-én este 19.00 órától a kiállítói standok között koktélpartyval várjuk vendégeinket, melyet hagyományainkhoz híven, ültetett fogadással folytatunk a Hotel Azúr Korinthos Étterme és a Toscana I-II. konferencia termeiben. Különleges finomságokkal és meglepetés műsorral készülünk, a kikapcsolódásról, a jó hangulatról pedig a Partyssimo zenekar gondoskodik.

 

Mindkét társasági programunk tartalmazza a vacsorát, a műsort, a korlátozott italfogyasztást (idő- és italkínálat korlátozás!) és a transzfert. Regisztrált résztvevőink mellett, az őket kísérők számára is lehetőséget biztosítunk a társasági programokon való részvételre, ezt a jelentkezési lapon külön sorban tüntettük fel.

 

Azoknak a vendégeinknek, akik az esti társasági programokon nem kívánnak részt venni, lehetőségük van a szállodájukban büfévacsora elfogyasztására, melyet a jelentkezési lapon kérünk megjelölni.