Ugrás a tartalomra

MEGHOSSZABBÍTOTT JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ "ÁPOLÁS – TÁRSADALMI LÉTKÉRDÉS" Budapest, 2022. november 23.

A rendezvény célja: 
A Magyar Kórházszövetség elnöksége a saját vezetői tapasztalásokból és a kórházakból érkező jelzések alapján szükségesnek látja egy olyan fórum megszervezését, ahol a szakdolgozókat érintő kérdéseket vezetők és az ápolást végző szakemberek együttes jelenlétével beszélik át. A rendezvény tematikája a mindennapi életük kihívásaira épül, egy-egy témafelvezető előadást a leginkább érintett és jártas szakemberekből álló kerekasztal beszélgetés követ. Beszélgető partnereink között a fenntartó (OKFŐ) és az irányító (minisztérium) vezetői is ott lesznek.
Az egész napos program részvételi díja 10.000 Ft + ÁFA, amely tartalmazza a kávészünet és a szendvicsebéd árát is (a jelentkezési lapot itt töltheti le). A Magyar Kórházszövetség elnökségének döntése alapján az első 20 fő szakdolgozó számára ingyenes lehetőséget biztosítunk.

Szakmai témák:
-    Alkalmazkodás a mindennapokhoz (járvány, folyamatosan változó jogszabályok, NNK kijelölések, osztálybezárások, eszközhiányok, HR problémák, stb.)
-    Mentális támogatás fontossága
-    Szakdolgozók bevonzása és benntartása a kórházi rendszerben
-    Innováció, szakértelem, lehetőség. Mit kell(ene) tudnia a jövő szakdolgozójának?


Szeretettel várjuk rendezvényünkre tagkórházaink menedzsmentjét és szakdolgozói munkatársait. A rendezvény létszámkorlátos.

Jelentkezési határidő: 2022. november 9. ÚJ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2022. november 11.

Időpont: 2022. november 23. 9.30-16.00

Helyszín: Intercity Hotel Budapest (1087 Budapest, Baross tér 7-8.)