Ugrás a tartalomra

Hotel Bonvino Badacsony****

Helyszín: 8261 Badacsonytomaj, Park u. 22.

A hotel a rendezvény központi helyszínéhez, a Hunguest Hotel Pelionhoz kb. 15 km-re helyezkedik el. Megközelítése saját gépjárművel a Pelion hotel területe előtt ingyenes parkolási lehetőséggel, vagy az MKSZ által biztosított ingyenes transzferjáratokkal lehetséges. Menetidő kb. 20-25 perc.
A hotel a festői borvidéken, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén, Badacsony központjában található.

szalloda

Szoba:
Szobák minden apró szeglete mesél a környékről, a Balatonról, a bor és szőlőkultúráról. Mind a 48 szoba sajátos üzenetet hordoz!
A szobáik stílusát a reduktív bortermelés határozza meg, mely a hangulatában anyagaiban köszön vissza fényes és fémes felületek otthonos vidám színekkel egészülnek ki. A fahordóban érlelt borok klasszikus technológiájának nyomai születnek újjá a szobáikban. 

szobaszoba1

Étterem:
Élvezze a szálloda vendégszeretetét Badacsony legfinomabb ételeinek társaságában. A büféreggelin- és vacsorán túl, borvacsorákkal és szezonális ebéd ajánlattal várják Vendégeiket. Borbárban a környék legjobb tételei, közel 100 fajta bor kóstolható. 

etteremetterem2

Wellness:
Egy aktív nap után lazítson a wellness részlegben, ahol igazi relaxáló élmények várják. Kapcsolódjon ki az élményelemekkel felszerelt úszómedencében, vagy frissüljön fel jacuzziban, finn- és infraszaunában illetve gőzkabinban!
A „Csendes Welness” részleg a csendes órák ideje alatt lehetőséget biztosít a feltöltődésre. Masszázs szolgáltatásokkal is várják az ide látogatókat.

wellnesswellness2

Parkolás:
Parkolásra a Hotel udvarában (2000 Ft/autó/éj) vagy a zárt mélygarázsban (3000 Ft/autó/éj) van lehetőség. Parkolási költség egyénileg fizetendő.
 

További képek megtekinthetők a galériában.