Ugrás a tartalomra

Hotel Kapitány Wellness****Superior

Helyszín: 8330 Sümeg, Tóth Tivadar u. 19.

A hotel a rendezvény központi helyszínéhez, a Hunguest Hotel Pelionhoz kb. 20km-re helyezkedik el. Megközelítése saját gépjárművel a Pelion hotel területe előtt ingyenes parkolási lehetőséggel, vagy az MKSZ által biztosított ingyenes transzferjáratokkal lehetséges. Menetidő kb. 20-25 perc.

Sümegen, a több mint hét évszázada épült Sümegi Vár tövében fekszik a 2005-ben megnyílt Hotel Kapitány Wellness****superior. Itt a 4-csillagos minőség 5-csillagos kiszolgálással párosul, Vendégeik családias hangulatban élvezhetik különleges szolgáltatásaikat. Az épületet körülölelő szép és nyugodt környezet a kiváló kikapcsolódási lehetőségek mellett segít visszarepülni az időben, a Vendégek betekintést nyerhetnek a középkor hangulatába.

szalloda

Szoba:
A Hotel Kapitány Wellness****superior 4-csillagos szobáinak kialakítása elegánsan tükrözi a hely szellemét. A legtöbb szoba balkonjáról közvetlenül a Sümegi Vár panorámájában gyönyörködhetnek A légkondicionált szobákban, ill. lakosztályokban telefon, internet csatlakozás, televízió áll rendelkezésre. A fürdőszobákban fürdőköpeny és hajszárító szolgálja Vendégeik kényelmét.

szobaszoba1

Étterem:
Szent László Lovagkirály Étteremben középkori díszletek között kóstolhatjék meg vendégek a korabeli hagyományos és a mai kímélő ételek mestereinek remekeit, de ízelítőt kaphatnak a nemzetközi konyha specialitásaiból is. Az étkezésekhez a legfinomabb hazai és külföldi italkülönlegességeket kínálják.
Az újjávarázsolt Múzeum Étteremben díszes faragású karabélyok és szablyák között vehetnek részt a kedves vendégek az étkezéseken.

etteremetterem2

Wellness:
A Hotel Kapitány Wellness medencéi a szálloda saját, fúrt kútjából származó TERMÁLVÍZZEL várják a fürdőzőket! A wellness & beauty részlegen úszómedence, wellness medencék, pezsgőfürdő, merülő medence, külső medencék, továbbá Szauna-szigetükön infra szauna, finn szauna, szoft szauna és gőzkabin várja a pihenni vágyókat. 

wellnesswellness2

Szolgáltatások:
A Techno Gym Fitness-terem (cardio és erősítő gépek) várja a sportolni vágyókat. Ha pedig a lazítás a cél, különleges fürdőik, masszázsaik, arc- és testkezeléseik közül lehet választani, melyek garantáltan kielégítik az esztétikai igényeket és érzelmi-lelki felfrissülést nyújtanak. 

Parkolás:
A Hotel Kapitány területén a parkolás ingyenesen biztosított a szállóvendégek részére.