Ugrás a tartalomra

Hunguest Hotel Pelion Tapolca***

Helyszín: 8300 Tapolca, Köztársaság tér 10.

A rendezvény központi helyszíne, a Hunguest Hotel Pelion a város központjában, egy négyhektáros parkban áll, a gyógybarlang felett, melyhez a szállodából közvetlenül, fedett folyosón juthatnak el a vendégek.

szalloda

Szoba:
Minden szoba légkondicionált, saját hőmérséklet-szabályozási lehetőséggel, televízióval, telefonnal, wifis internet csatlakoztatási lehetőséggel, minibárral, széffel felszerelt. A fürdőszobákban fürdőkád/zuhanyzó, hajszárító, fürdőköpeny található. 

szobaszoba1

Étterem:
A szálloda konyhája méltán vált híressé az elmúlt évek alatt. Hétről hétre felejthetetlen ételkülönlegességekkel, tapasztalt konyhafőnök jóízű gasztronómiai remekeivel várja új és visszatérő vendégeit. Az Orchidea Étterem ínyencfalatokkal készül vendégei meghódítására, amelyben a séf leginkább a magyar konyha remekeit készíti, de napi kínálatukban nemzetközi ételspecialitások is szerepelnek. Rendszeresen készülnek tematikus estekkel, amikor egy-egy nemzet konyhájának jellegzetes ételeivel egészítik ki az amúgy is széles gasztronómiai kínálatukat. A fakupolás, 300 fős étterem kellemes, hangulatos helyszíne minden étkezésnek.

etteremetterem2

Wellness:
A szálloda parkjában saját termálvízkút adja a medencék vizét. A Pelion télen-nyáron vendégei felüdülését szolgálja. Bel- és kültéri medencék, az élményfürdő, többféle szauna, gőzkabin, és az igazi kikapcsolódáshoz szükséges pihenőterek állnak rendelkezésre. A rendszeres wellness programok pedig teljessé teszik a vendégek rekreációját, és a valódi wellness élményt. Pazar testkezelések, masszázsok és megannyi csoda várja a vendégeket. 
 

wellnesswellness2
További képek megtekinthetők a galériában.