Ugrás a tartalomra

Club Tihany Hotel & Bungalók

Club Tihany**** Hotel & Bungalók
8237 Tihany, Rév u. 3

 

Elhelyezkedés
A szálloda a festői Tihanyi félsziget csúcsán, közvetlen vízparton, természetvédelmi területekkel körbe ölelt 13 hektáros ősparkban, a Balaton part legnagyobb konferencia és szállás kapacitásával, szállodai szobákban és hangulatos bungalókban, 1200m2-es wellness szigettel várja kedves Vendégeit.

legi-felvetel.jpg

Hotel Szobák
Szállodában 330 nem dohányzó, különböző típusú, tájolású, részben balkonos és részben klimatizált szállodai szobával rendelkezik. A szobák bútorzata, felszereltsége biztosítja mind a csak néhány napot, mind pedig a hosszabb időszakot náluk eltölteni kívánó vendégeik kényelmét. A szobák egy részéből gyönyörű panoráma nyílik a Balatonra.

A hotel épület szobáin kívül a hangulatos őspark fáinak árnyékában 160, részben klimatizált, különböző típusú, férőhely kapacitású és elhelyezkedésű, konyhával rendelkező bungalóban kínál szállás lehetőséget.

standard_szoba_potaggyal.jpg

Átrium ház
A faburkolat, az átriumos belső térmegoldás, a csigalépcsőn megközelíthető galéria sajátos hangulatot kölcsönöz a klimatizált faházaknak, melyek beosztása: nappali - konyha - étkező egy térben, a nappali légterében a galérián 1 hálórész franciaággyal, földszinten 1 kisszoba két különálló ággyal, fürdőszoba.

Befogadó képesség: max. 4+1 fő

Általános felszereltség:

  • légkondicionáló berendezés
  • telefon, tv, rádió
  • fürdőkádas fürdőszoba.

Ebből a háztípusból 95 db található a terülten

Kalmárház
Közvetlenül az erdő mellett, a domboldalon (lépcsővel közelíthető meg), hangulatos környezetben, egymás mellett találhatóak Kalmár típusú faházak, nappali - konyha - étkező egy térben, 1 hálófülke két különálló ággyal, fürdőszobával. Nem légkondicionált.

Befogadó képesség: 2 felnőtt.

Általános felszereltség:

  • telefon, tv, rádió
  • fürdőkádas fürdőszoba.

Ebből a háztípusból 47 db található a terülten

park.jpg

Bor ház „B”
Az épület egy része benyúlik a domb alá, tetejét, mint a boros pincéknél, föld borítja, nyáron kellemesen hűvös pincehangulatot kölcsönözve ezzel a háznak.

Kőház: nappali - konyha - étkező egy térben, 1 hálószoba franciaággyal, 1 kisszoba két különálló ággyal, fürdőszoba.

Befogadó képesség: max. 4+1 fő (pótágyon: nappali ülőgarnitúrája) 

Általános felszereltség:

  • telefon, tv, rádió
  • fürdőkádas fürdőszoba.

Ebből a háztípusból 8 db található a terülten

Borház „A”
Az épület egy része benyúlik a domb alá, tetejét, mint a boros pincéknél, föld borítja, nyáron kellemesen hűvös pincehangulatot kölcsönözve ezzel a háznak. Kőház: nappali - konyha - étkező egy térben, 1 kisszoba két különálló ággyal, fürdőszoba.

Befogadó képesség: max. 2+1 fő (pótágyon: nappali ülőgarnitúrája) 

Általános felszereltség:

  • telefon, tv, rádió
  • fürdőkádas fürdőszoba.

Ebből a háztípusból 11 db található a terülten

Étterem
Étterem a magyar és nemzetközi konyha specialitásaival gondoskodik a kulináris élményekről, a széles választékú svédasztalos étkezéstől a hangulatos Balaton parti grill partin át az elegáns gálavacsoráig.

Spa, Wellness és Fitnesz
A wellness központ balatoni panorámás uszodával,  28-32 fokos, nyakzuhanyokkal, különböző masszázsfúvókákkal, vízi gombával rendelkező élménymedencével, két 10 személyes pezsgőfürdővel, gőzfürdővel, finn- és infraszaunával, fittness teremmel várja vendégeit. Számos masszázs, wellness kezelés, pakolás és kiegészítő terápia igénybevételére van lehetőség.

soszoba.jpguszoda.jpg

Parkolás
450 férőhelyes parkoló a zárt objektumon belül