Ugrás a tartalomra

Aquilo Hotel Panoráma Tihany

Aquilo Hotel Panoráma Tihany
8237 Tihany, Lepkesor 9

Elhelyezkedés
Az Aquilo Hotel Panoráma a Tihanyi félsziget füredi oldalán, közvetlenül a Balaton partján fekszik. Elhelyezkedéséből adódóan a szálloda könnyedén megközelíthető, mind tömegközlekedési eszközzel, mind gépkocsival. A Club Tihany**** Hotel & Bungalótól 6 km távolságra található. A szállodához tartozik egy nyírfákkal és fűzfákkal borított sziget.

Az étteremből és a szálloda teraszáról gyönyörű kilátás nyílik a Tihanyi-öbölre és Balatonfüredre.  Reggelente a teraszon ülve, a reggeli kávét kortyolgatva csodálatos balatoni panorámában gyönyörködhetnek, este pedig az éjszakai Balaton látványa nyújt felejthetetlen élményt, miközben élvezettel kóstolgatják a borvidék nemes nedűit!

 

SzállodaKikötő1

 

Szoba
A tihanyi Aquilo Hotel Panoráma*** négy épületében összesen 33 két- illetve háromágyas szoba, 2 teraszos családi lakosztály és 1 kellemes hangulatú apartman várja vendégeit. A Balatonra néző szobákból csodálatos kilátás nyílik a kikötőben ringatózó vitorlásokra és a füredi öbölre. A szobák mindegyikében légkondicionáló fokozza a vendégek kényelmét.

szoba

Étterem
Élvezze Ön is a csodás kilátást, miközben finomabbnál finomabb ételeket fogyaszt, melyekhez ízletes borok és Filicori kávékülönlegességek társulnak. Az exkluzív borlap néhány igazi hungaricumnak számító különlegesség mellett a környékbéli neves pincészetek nedűiből, valamint ízletes pálinkákból is kínál ízelítőt.

Étterem

Parkolás
A szálloda saját, zárt udvari parkolóval rendelkezik.