Ugrás a tartalomra

XXXII. Online konferencia

Tisztelt Résztvevőnk!

Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy Prof. Dr. Kásler Miniszter Úr 1/2020. (09.08.) „az egészségügyi, szociális és köznevelési ágazatba tartozó szakmai tárgyú rendezvények megtiltásáról” EMMI utasítás vis maior helyzet elé állított minket. A tiltás alapján személyes jelenlét formájában kongresszusunkat nem tudjuk megtartani, az online konferenciára térünk át, melynek programja itt érhető el.

A fentieknek megfelelően a tervezett egészségügyi kiállítást sem tudjuk megrendezni. Minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy az online konferencia bonyolítása mellett a vis maior előírások szerint a résztvevők által befizetett előlegek elszámolását megkezdjük. Erre több variációt is ajánlunk.

a) A befizetett előlegből csak a regisztrációs díjat használja fel, egyéb igények összegét visszautalásra kéri.

            - Ebben az esetben a regisztrációs díj fedezi az online konferencián való részvételt, valamint az eddig felmerült adminisztrációs költségeket.

b) A befizetett előleget teljes mértékben felhasználja.

            - A Club Tihanyban igényelt szállás, ebéd, vacsora, saját részre, vagy bárkire átruházható módon (házastárs, munkatárs, stb.) felhasználható.

            - A Flamingó Hotel, Hotel Tihany Átrium vagy Aquilo Hotel Panoráma szállásfoglalásokat is kizárólag a Club Tihanyban tudjuk érvényesíteni.

- A regisztrációs díj biztosítja: az online konferencián való részvételt, a konferencia csomagot, egyszeri kávé/üdítő fogyasztást a hotelben.

            - Ebben az esetben nincs adminisztrációs költség.

c) A befizetett előleg adminisztrációs költséggel csökkentett visszautalása (adminisztrációs költség  8.000 Ft + áfa/fő)

d) A vis maior helyzetre tekintettel, a befizetett előleg visszautalásáról teljes mértékben lemond a Magyar Kórházszövetség javára.

 Kérjük a fenti variációk alapján választásáról szíves visszajelzését mihamarabb, de legkésőbb 2020. szeptember 14. 16 óráig.