Ugrás a tartalomra

Magyar Kórházszövetség Őszi Szakmai Napok - 2019 - Részvételi feltételek

MKSZ ŐSZI SZAKMAI NAPOK – 2019. NOVEMBER 15-16.

Aquaworld Resort Hotel Budapest

_____________________________________________________

Részvételei feltételek MAGÁNSZEMÉLYEK SZÁMÁRA

Jelentkezés

Jelentkezési határidő: 2019. október 25.

Rendezvényünkre való jelentkezést fenti határidőig van módunk elfogadni. Ezt követően erre már sem írásban előzetesen, sem a helyszínen nincs lehetőség! A jelentkezés a nyomtatott jelentkezési lap kitöltésével és emailben (mksz@invitel.hu) vagy postai úton (1113 Budapest, Ibrahim utca 19.) történtő visszaküldésével, vagy az mkszkongresszus.hu oldalon online kitöltött jelentkezési űrlap leadásával történhet. A jelentkezési lap leadása megrendelésnek minősül, pénzügyi kötelezettséget von maga után!

Befizetési határidő: 2019. október 31. A határidőig be nem fizetett szolgáltatások biztosítását nem garantáljuk. A rendezvényt megelőző 2 napig, azaz 2019. november 13-ig be nem fizetett szolgáltatásokat töröljük.

 

Regisztráció

 

Visszaküldött jelentkezési lapjának megfelelően regisztráljuk Önt és igényeit. Ezután küldjük a regisztrációs számát is tartalmazó „Megrendelés visszaigazolás, előlegbekérő” levelünket, mely alapján kérjük az összeg átutalását. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy regisztrációja a banki jóváírás után érvényes, határidőn túli kiegyenlítés esetén a szervezőknek jogában áll az Ön által igényelt szolgáltatásokat törölni, ill. más jelentkezőnek kiadni.

Felhívjuk résztvevőink figyelmét, hogy környezetünk kímélése érdekében igyekszünk minden adminisztrációt digitális formában megoldani, ezért kérjük résztvevőinket, hogy jelentkezési lapjuk kitöltésénél részesítsék előnyben az online formátumú adatlapot. Nyomtatott formátumú dokumentumokat csak azoknak küldünk, akik a jelentkezési lap megfelelő rovatában ezt külön jelzik!!!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a kongresszuson, a kiállításon és a társasági programokon való részvétel, ill. az étkezések igénybevétele kizárólag a regisztrációs kártyákhoz tartozó jogosultság ellenőrzése után lehetséges. A regisztrációs kártya névre szóló, más személy részére át nem ruházható!

 

Számlázási és fizetési feltételek

 

A feldolgozást, és esetleges egyeztetéseket követően „Megrendelés visszaigazolás, díjbekérő” levélben tájékoztatjuk a jelentkezőket a számukra lefoglalt szolgáltatásokról, annak végleges díjáról (azaz az átutalandó összegről), és a regisztrációs sorszámról. Fizetési határidő a visszaigazolás keltétől számított 10 munkanap. de max. 2019. október 31. Nyomatékosan kérjük, hogy az átutalásnál a regisztrációs számra hivatkozni szíveskedjenek.  

Az adótörvények értelmében az átutalt összegről előlegszámlát állítunk ki a banki átutalás napjával megegyező teljesítési idővel, melyet megküldünk a résztvevőknek. Az előlegszámla újabb pénzügyi teljesítést nem igényel. A rendezvény lebonyolítását követően minden résztvevőnek elkészítjük és elküldjük a végszámlát, amely pénzügyi teljesítést csak abban az esetben igényel, ha a megrendelt és a ténylegesen igénybevett szolgáltatás között eltérés adódik.

 

Lemondás és módosítás

 

A jelentkezési lapon megadott igények lemondását kizárólag írásban, a Magyar Kórházszövetség címére eljuttatva tudjuk elfogadni. (Közvetlenül a szállodánál történő lemondást nem tudunk figyelembe venni!)

2019. október 31-ig történő lemondás esetén a befizetett összeg 80%-át utaljuk vissza. 2019. november 1. után érkezett lemondás esetén a befizetett díjakat nem áll módunkban visszafizetni. A jelentkezési lapon leadott igények módosítását szintén csak írásban tudjuk elfogadni. Az ebből adódó díjkülönbözetek kiszámításánál a módosítás feladásának napja a döntő.

A rendezvényre történő jelentkezéshez kérjük, kattintson ide.