Ugrás a tartalomra

Szállás - Medicina Fórum

Aquaworld Resort Budapest Hotel****

1044 Budapest, Íves út 16.
Telefon06 1/231-3600
Email: reception@aquaworldresort.hu


A Szálloda adottságait tekintve egyedülálló Magyarországon. Közel 1000 fős konferenciaközpont, 3 étterem, bárok, keleties hangulatú wellness- és fitneszrészleg áll a vendégek rendelkezésére, valamint közvetlen átjárás biztosított Európa egyik legnagyobb fedett vízi élményparkjába, az Aquaworld-be.

Szobák:
Mind az apartmanokat, mind a hotel szobáit meleg színek, letisztult, modern formák, praktikum, kényelem és elegancia jellemzi. A szobák az érkezés napján 15 órától, a távozás napján 11 óráig állnak a vendégek rendelkezésére. 

Étterem:
A komplexum területén 3 étterem és 3 bár található.
A vendégek alkalomtól és hangulattól függően választhatnak a nagy befogadóképességű svédasztalos étterem és a különtermes, elegáns á la carte étterem, a nyáron panorámás terasszal bővülő pub, a hallban található kávézó, illetve a szálloda fürdőjének bárja közül, amelyek a hazai és a nemzetközi konyha remekeit kínálják egész nap.

Aquaworld, strand és élményfürdő:
Az Élményfürdő ezernyi élményt nyújt, egész évben várja a kikapcsolódni vágyókat. A trópusi hangulatú Angkor-romtemplom, a 17 bel- és kültéri élmény-, valamint úszómedence, a búvárkodás, a vízen járó labda, valamint 11 különleges csúszda garantálja a szórakozást minden korosztálynak. 

Parkolás:
A Rendezvény központi helyszínét biztosító Aquaworld Resort Budapest**** területén a hotel vendégei számára díjmentesen biztosított a parkolás.
 

szoba1szoba2szoba3