Ugrás a tartalomra

Aktuális események/hírek

Kiemelt hír
2023. november 19.
Mintegy 350 érdeklődő részvételével tartottuk meg a 46. Medicina konferenciát, első alkalommal a Medicina Fórum projekt, a Magyar Kórházszövetség és a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság közös rendezésében. Az előadók között az államigazgatás-, a kórházak- az egészségügyi -és pénzügyi szakma, a szakmai szervezetek és az ágazathoz kötődő neves szakemberei vettek részt. Az előadások prezentációi hamarosan megtekinthetők lesznek honlapunkon a Szakmai program menüpontban.
2023. november 19.

Az évtizedes hagyományt megtartva a kiadvány szerkesztő bizottsága – a díjakat támogató mecénások támogatásának köszönhetően - meghirdette az évkönyvhöz kötődő kiválósági és különdíjakat az egészségügyi szolgáltatóknak, az ágazatban dolgozóknak.

2023. november 19.

A hagyományoknak megfelelően az évkönyvben értékes elemzéseket olvashatunk az egészségügyi szolgáltatók és az egészségipar bevételeinek alakulásáról az elmúlt két év összevetésével – kezdte értékelését Kovács Árpád.

2023. november 19.
Tizenegyedik alkalommal jelent meg az idén a Medicina Fórum évkönyv, amelyet a 46. Medicina konferenciát követő díjátadó gálán mutatott be Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke. A könyvbemutatót követő gálaesten átadták az évkönyvhöz kötődő kiválósági és szakmai különdíjakat.
2023. november 19.
Nagy érdeklődés kísérte a miniszterek-államtitkárok VII. csúcstalálkozóját. Az elmúlt 33 év ágazatvezetői és a jelenlegi államtitkár izgalmas eszmecserét folytattak arról, hogy a több mint három évtized alatt összegyűlt tapasztalatok, jogszabályok miként hasznosultak a gyógyító ágazatban.
2023. október 11.
Sikeresen zárult Az Egészségügyben Dolgozó Titkárnők 25. Országos Konferenciája.