Ugrás a tartalomra

Aktuális események/hírek

Kiemelt hír
2019 október 24.
Tisztelt Látogatónk! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Magyar Kórházszövetség Őszi Szakmai Napok - 2019 konferenciánk jelentkezési határideje (október 25.) rövidesen lejár! Oldalunkon frissítettük a Szakmai programot és az Információkat.
Club Tihany,
2020 április 01.
Az MKSZ elnökségének döntése alapján következő évi, XXXII. Kongresszusunk helyszíne Tihany lesz, 2020. április 1-3. A Club Tihany területén tartandó rendezvényen továbbra is széles körű szakmai programokkal, 700-800 négyzetméternyi területen egészségügyi kiállítással, a Jövő Kórháza kibővített bemutatóval és különleges társasági programokkal várjuk résztvevőinket.
2019 október 01.

Tisztelt Látogatónk!

Az idei év pozitív visszajelzései alapján jövőre is készülünk a "Jövő Kórháza" bemutatóval. Ehhez keressük azoknak a cégeknek a partnerségét, akik a kórházakba beszállítóként/szolgáltatóként már jelen vannak, vagy szeretnének bekerülni, és a kórházak modern, gazdaságos működését segítő innovatív technológiát képviselő termék/eszköz/szolgáltatás szerepel a cég portfóliójában.

Információ kéréssel kérjük keresse titkárságunkat! (mksz@invitel.hu)

Aquaworld Resort Hotel,
2019 november 15.
Tájékoztatjuk, hogy Őszi Szakmai Napok tematikus rendezvényünkre való jelentkezés elindult, mostantól az online űrlapok kitöltése is lehetséges. A honlapon lévő információkon túl bármilyen további kérdés esetén titkárságunk készséggel nyújt felvilágosítást.