Ugrás a tartalomra

Konferenciák

MKSZ logo
2020. szeptember 16-18. Club Tihany**** Hotel & Bungalók (8237 Tihany, Rév utca 3.) Ismét megnyílt az online jelentkezési felület. Egyéni résztvevői igényeket helyszíni regisztrációs díj számítással áll módunkban befogadni.
MKSZ 2019 - Ősz
Felhívjuk szíves fgyelmüket, hogy elindult a 2019. Őszi konferencia sorozatunk regisztrációja. Ezzel párhuzamosan megnyitottuk a konferencia sorozatra történő jeletntkezést is. A konferenciáról és konferenciával kapcsolatos főbb információk megtekinthetőek honlapunkon. Tájékoztatjuk, hogy rendezvényünk legtöbb eseménye nyilvános, kiemelt közszereplők jelenléte várható, ezért előreláthatólag nagyszámú fotó- és videófelvétel készül. Kérjük, amennyiben a felvételeken való esetleges szerepléséhez nem járul hozzá, erről az MKSZ regisztrációs standján tegye meg nyilatkozatát! A konferencia adatlapját a részletek gombra kattinva éri el. Jelentkezni a jelentkezés gombra kattinva tud.
MKSZ 2019 Közgyűlés
A rendezvény lezárult, köszönjük a részvételt minden érdeklődőnek és partnerünknek!   Az eseményről fotókat az oldalmenüben talál.
MKSZ 2018 Tavasz
A Magyar Kórházszövetség 2018 évi tavaszi Kongresszusa