Ugrás a tartalomra

Fontos Információk

Kongresszusunkon történő részvételhez az alábbiakban gyűjtöttünk össze minden fontos információt (programokról, szállás, étkezés, regisztráció, parkolás, transzfer).

Kongresszusunk helyszíne:
Hotel Azúr Wellness és Konferencia Szálloda****
8600 Siófok. Erkel F. u. 2/c 
Időpontja: 2022. június 1-3.

A Hotel Azúr területén belül a különböző programok az alábbi helyiségekben zajlanak:

 • Regisztrációs stand → a Hotel Azúr főbejáratával szemben
 • Szakmai előadások → a Hotel Azúr Marbella I.-II., Ibiza I.- II. termei valamint a Panoráma terem
 • Kiállítás → a Hotel Azúr lobby területe, Toscana I-II. konferencia terem, Catalónia terem

Regisztráció
Rendezvényünkön való részvétel regisztrációs kártyával lehetséges, ez vonatkozik a kiállítói standokon lévő képviselőkre/hostessekre és az előadókra is. Idén regisztrálni csak az online jelentkezési lap kitöltésével lehetséges. A rendezvény napjain, a helyszínen is csak online módon történő regisztrációt tudunk elfogadni, ennek minden díjtétel esetén 50% felára van. 

A járvány elleni védekezés egyik elemeként 2021-ben bevezettük az érintésmentes regisztrációt, amely alapján a regisztrációs kártyák nyomtatása a bejáratnál a regisztrációs standnál elhelyezett automatáknál egyénileg történik, a személyes email címre megküldött QR kód felhasználásával. A QR kód egyszeri használatot tesz lehetővé, nyomtatott vagy okoskészüléken digitális formában. A kártya nyomtatását követően vehető át a regisztrációs stand mögött elhelyezett táskakiadó automatákból a konferencia csomagot tartalmazó táska.

Regisztrációs stand nyitvatartása:
                2022. 05. 31-én    14.00 – 17.00 óráig
                2022. 06. 01-én    08.00 – 18.00 óráig
                2022. 06. 02-án    08.00 – 18.00 óráig
                2022. 06. 03-án    08.00 – 12.00 óráig

Nyitvatartási időn túl információ kérhető:
                -    Szelecki Zsófia:    20/235-0157
                -    Boda Marianna:    20/234-7034

A helyszínen felmerülő igényeket, nyitvatartási időben, a regisztrációs standnál lévő szerevező munkatársak segítségével lehet intézni. 

A 3 napos regisztrációs díj tartalmazza:

 • személyes részvételi lehetőség:
  -    a teljes szakmai programon 
  -    a kiállítói területeken 
 • kávészünetekben kávé/ásványvíz fogyasztás
 • konferencia mappa
 • névre szóló regisztrációs kártya
 • a teljes szakmai program, valamint a virtuális kiállítás online megtekinthetősége, majd mindezek a rendezvényt követően történő elérhetősége

A napi regisztrációs díj tartalmazza:

 • személyes részvételi lehetőség a kiválasztott napon/napokon:
  -    a szakmai programon 
  -    a kiállítói területeken 
 • kávészünetekben kávé/ásványvíz fogyasztás a kiválasztott 1 napon
 • konferencia mappa
 • névre szóló regisztrációs kártya

Regisztráció nélküli kategória:
Kiállító/támogató cégek részére járó kedvezmény
Tartalmazza:
        -    a teljes szakmai programon való személyes részvételi lehetőséget
        -    a kiállítói területeken való részvétel lehetőségét
        -    névre szóló regisztrációs kártyát
     -   a teljes szakmai program, valamint a virtuális kiállítás online megtekinthetősége, majd mindezek a rendezvényt követően történő elérhetősége

A szolgáltatások igénybevétele a rendezvény helyszínein (konferencia termek, kiállítási terület, étterem) felállított beléptető kapuknál a regisztrációs kártya érintésével lehetséges, ezért kérjük kedves résztvevőinket, hogy regisztrációs kártyájukat mindig tartsák maguknál. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az egynapos regisztráció kizárólag a megjelölt napon nyújt lehetőséget a rendezvényen való részvételre!
 

Megnyitó, közgyűlési regisztráció

A kongresszus megnyitóját június 1-én 10 órakor a Marbella I.-II. teremben tartjuk.

A Magyar Kórházszövetség közgyűlése 2022. június 1-én 10.10 órakor kezdődik a Marbella I.-II teremben. Kérjük, a tagkórházak szavazatra jogosult képviselőit, (főigazgató vagy az általa írásban felhatalmazott személy), hogy a Közgyűlést megelőzően (9.30 órától) a konferencia terem bejáratánál felállított regisztrációs helynél a jelenléti ív aláírásával külön regisztráljanak a Közgyűlésen való részvételre. A szavazatra jogosult képviselők konferencia mappájukat a jelenléti ív aláírását követően a közgyűlési regisztráció során kapják meg.

    
Szakmai program
A részletes programleírást weboldalunkon a Szakmai Program menüpont tartalmazza. Az összesítő Programtérkép, valamint a helyszínen kihelyezett információs monitorok, és a letölthető kongresszusi applikáció segítik a tájékozódást.

Felhívjuk előadóink szíves figyelmét, hogy a regisztrációs kártya használata számukra is szükséges, mert a konferencia területére csak ennek felmutatásával lehet bejutni. A kártya a regisztrációs standon vehető át, az előadók az átvétel során előnyt élveznek.

Kávészünet: a programtérképen megjelölt időpontokban a Prémium Snack bárban és a Kiállítási területen (Toscana I-II.)

 

Kiállítás
A kiállítók a Hotel Azúr lobbyjában, és a Toscana I-II. teremben helyezkednek el mellékelt standkiosztási térkép szerint. 
♦ Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a standokon a nyitvatartási időn túli tartózkodás nem lehetséges, a standok őrzéséről a biztonsági szolgálat gondoskodik.
♦ Fenti alól kivételt képez a június 2-i esti program: 20.00-24.00 óra között, azzal a feltétellel, hogy a standokon kizárólag azok a kiállítók és vendégeik tartózkodhatnak, akik rendelkeznek az adott napi társasági programra szóló jeggyel 

Kiállítás nyitvatartása

Kiállítás:                    

 • 2022. június 1. szerda:     10.00-18.00
 • 2022. június 2. csütörtök:  9.00-18.00
 • 2022. június 3. péntek:      9.00-12.00

Idén is elérhetővé tesszük a virtuális kiállítást, így a valóságban a helyszínen látható standokat a virtuális térben is láthatják vendégeink. Ez különösen azoknak fontos, akik a rendezvényen személyesen nem tudnak részt venni, vagy nincs kellő idejük arra, hogy személyesen minden standot végig látogassanak. A virtuális kiállítás a regisztrált résztvevőink számára (online jegy vásárlásával is) megtekinthető, nem csak a rendezvény napjain, hanem azt követően is bármikor. A virtuális térben a kiállítókról sok értékes információ is megtalálható lesz. 
 

Szállás

A szállást az előzetes foglalásnak megfelelően a szállodáknak leadott névlista alapján lehet elfoglalni. A szobákba a check in és a check out időpontját minden szálláshelynél feltüntetjük, kérjük ezt érkezéséhez és távozásához vegye figyelembe. Korábbi érkezés és későbbi távozás esetére minden szálloda csomagszobát biztosít.

Vendégeinknek az alábbi hotelekben foglaltunk szállást, az egyéni visszaigazolások szerint:

 • Hotel Azúr Wellness és Konferencia Szálloda ****
  8600 Siófok, Erkel Ferenc u. 2/C.
  Telefon: 84/501-400
  Email: info@hotelazur.hu
  Check in: 14 óra, Check out: 10 óra
   
 • Residence Balaton Conference & Wellness Hotel****
  8600 Siófok, Erkel Ferenc u. 49.
  Telefon: 84/506-840
  Email: info@rhb.hu
  Check in: 14 óra, Check out: 10 óra
   
 • Hotel Yacht Wellness & Business****             
  8600 Siófok, Vitorlás u. 12-14.
  Telefon: 84/696-020
  Email: info@hotel-yacht.hu
  Check in: 14 óra, Check out: 10 óra
   
 • Sungarden Wellness és Konferencia Hotel****            
  8600 Siófok, Batthyány u. 24.
  Telefon:84/312-422
  Email: reservation@hotelsungarden
  Check in: 14 óra, Check out: 10 óra
   
 • Prémium Hotel Panoráma ****
  8600 Siófok, Beszédes J. sétány 80.
  Telefon:84/311-638
  Email: info@premiumhotelpanorama.hu
  Check in: 14 óra, Check out: 10 óra


Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy szállás lemondást a helyszínen már nem tudunk elfogadni, ez vonatkozik a szállodának közvetlenül küldött lemondásra is. 
 

Étkezés
Reggeli
Díját a szállásár tartalmazza,    7.00–10.00 óráig mindenki a saját szálláshelyen     fogyaszthatja el.

Ebéd
Az igényelt büféebédeket a Hotel Azúr épületében az Olive Garden étteremben 11.30-14.30 óra között lehet elfogyasztani.

Vacsora
Büfévacsora igénylésére kizárólag szállóvendégeknek van lehetőségük, elfogyasztása pedig a saját szálláshelyen történhet, kivétel a Hotel Azúr Prémium.
 

Társasági programok

2022. június 1. 19.30-24.00 – Balaton party

Kihasználva a nyári meleget és a Balaton csodálatos látványát, atmoszféráját, bízva a kellemes hőmérsékletben, első esti programunkat az Azúr Hotel Prémium Balaton-parti területén terveztük. A terasz teljes területén megterített asztalokkal, hangulatos fényekkel, grill ételekkel és hűsítő italokkal várjuk vendégeinket. A jó kedvünk megteremtése érdekében Opera Gin kóstolóval kezdünk, amely Magyarország első London Dry Gin-je. A Gin-t nem kedvelő vendégeinket pedig egy hűsítő nyári koktéllal várjuk.

A jó nyári hangulathoz hozzá tartozik a brazil tánc, műsorunk 19.30-tól kezdődik. Folytatásként pedig DJ Zsolt biztosítja a zenét. A program az ízletes vacsora mellett 22 óráig korlátlan italfogyasztást is tartalmaz (meghatározott italkeretből). 

Dress code: Smart casual

2022. június 2. 19.00-01.00 - Gálavacsora 

19.00 óra – a szokásos pezsgős koccintással várjuk vendégeinket a Hotel Azúr Olíve Garden étterem bejáratánál. 
19.30 órától az illúziók varázslatos világa – Kiss V. Balázs illuzionista 
Az illúziókból vissza a valóságba: a show műsort követően, az ízletes vacsora elfogyasztása után, az A’la Carte Showband zenekar szórakoztatja vendégeinket. Korlátlan italfogyasztást 23 óráig tudunk biztosítani. 
Dress code: Black tie invited

Az utóbbi évek tapasztalatait mérlegelve, az idei évben a Gálavacsorára minden kedves vendégünknek előzetesen foglalt helyet biztosítunk. Az asztalfoglalásokat a szervezők végzik, figyelembevéve az egy munkahelyről érkezőket. A foglalt asztal sorszámát a Gálavacsorára való érkezéskor kapott karszalag mutatja. Tisztelettel kérjük kedves Vendégeinket, hogy a vacsora elfogyasztásáig szíveskedjenek a foglalt helyen tartózkodni.

Mindkét este társasági programjához vendégeink szállításáról ingyenes transzferjáratainkkal gondoskodunk. Indulási időpontok a Transzfer menüpont alatt találhatók.
 

Parkolás

A saját szálláshelyen történő parkolás díját a szállás ár tartalmazza. A Hotel Azúr területén belül kizárólag az ott elszállásolt vendégek számára tudunk parkolóhelyet biztosítani. 
Nem szállóvendégek számára a parkolás az Erkel Ferenc és a környéki utcákban lehetséges.
Kérjük kedves vendégeinket a közlekedési szabályok betartására, mert a rendezvényen történő részvétel nem jogosít fel senkit ezek figyelmen kívül hagyására.
 

Transzfer

Résztvevőink számára ingyenes transzfert biztosítunk a szállodákhoz. A transzfer igénybevétele a regisztrációs kártya felmutatásával lehetséges. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a transzfer járatok taxiként nem vehetők igénybe, csak az MKSZ által foglalt szálláshelyekre (lásd fentebb) a megadott útvonalon és több személy együttes utazása esetén az alábbiak szerint közlekednek.

Június 1.
Igényleadás telefonon: Dani Zoltán: 70/609-1510, vagy a szálláshelyek recepcióján.

« Napközben 15 órától folyamatosan, leadott igény szerint
« 17 órától a Hotel Azúrtól a szállodák felé
« 19.00 és 19.15 órai időpontokban indulnak a buszok a szállodák elől, ettől eltérően előzetesen leadott igény szerint. 
« Az est folyamán a vendégek visszaszállítása a saját szálláshelyre folyamatos, a buszok a Hotel Azúr parkolójából indulnak.
« A megadott időpontokban a szükséges létszám hiányában 5-15 perces türelmi/várakozási idők lehetségesek! 


Június 2.
« 8.30 és 8.45 órakor indulnak a szállodáktól a Hotel Azúr felé, ezt követően igény szerint folyamatosan
« 17 órától a Hotel Azúrtól szállodák felé
« 18.45 19.00, és 19.15 órakor indulnak a szállodáktól a Hotel Azúr épületéhez.
« Az est folyamán a vendégek visszaszállítása a saját szálláshelyre folyamatos, a buszok a Hotel Azúr parkolójából indulnak
« Transzfer járataink 01.00 óráig közlekednek! 
« A megadott időpontokban a szükséges létszám hiányában 5-15 perces türelmi/várakozási idők lehetségesek!


Június 3.
« 8-12 óra között igény szerint. 
« A megadott időpontokban a szükséges létszám hiányában 5-15 perces türelmi/várakozási idők lehetségesek!

 

Tudta?! – a rendezvény egyéb, térítésmentesen igénybe vehető szolgáltatása, eseményei

Kedves Hölgyek és érdeklődő Urak!

Szépségsziget
A Magyar Kórházszövetség kongresszusához hagyományosan csatlakoztatunk olyan szolgáltatásokat is, amelyek vendégeink komfortérzetét, kikapcsolódását hivatottak segíteni. Minden évben öröm látni, ahogy kellemes izgatottsággal lépnek be a hölgyek a Szépségsziget-re, hogy profi kezek kényeztessék, szépítsék őket. Idén, bővítettük a palettát, és a frizura- és sminkkészítés mellé egy finom arckezelési lehetőséget is kínálunk. A megfelelő időbeosztásunk érdekében pedig ezekre a szolgáltatásokra előzetes foglalást készítünk, amelyekre az alábbi telefonszámokon lehet jelentkezni:

Időpontok: június 1-2. 10-18 óra között félórás beosztások szerint, előzetes bejelentkezés alapján

 • Mesteri frizurák készítése – Bejelentkezés: 20/467-0907
 • Nappali és esti smink készítése – Bejelentkezés: 70/466-9876
 • Kényeztető Skyendor arckezelés – Bejelentkezés: 30/934-5959

Arckezelés tartalma: Fresh Sorbet frissítő kezelés, idő kb 20 perc. 
A kezelés alatt lehetőség van a dr Life hullám és nyirokmasszázs egyidejű használatára, hogy a fáradt lábak is regenerálódjanak. Ehhez tudunk lebomló nylon nadrágot biztosítani, de saját cicanadrág is használható.

Szintén a hölgyek kedvéért csatlakozik hozzánk egy csapatot alkotó magyar divattervező, valamint táskakészítő, akiket június 1-én a 45-ös számú standon lehet megtalálni. 
Az illatok varázslatos világáról pedig Zólyomi Zsolt és munkatársai látnak el bennünket érdekes és izgalmas információkkal, akikkel június 2-3-án találkozhatunk szintén a 45-ös számú standon. 
Parfümbemutató - Zólyomi Zsolt parfümőr és "Le Parfum" parfümériájának csapata a világ legkülönlegesebb "niche" illatait hozza el erre az alkalomra. Többek között a The House of Oud márka érkezik majd, amely egy olasz mesterparfümőr és egy Jakarta-i oud kivonat-készítő együttműködésének mesebeli eredménye, ahol e luxusparfümök a ma kapható illatok között is kiemelkedően szép, színpompás egyedi üvegcsékben pompáznak. Örömmel mutatjuk majd be a teljes kollekciót, és illatos mintákkal is szolgálunk e finomságokból. Azokat a kedves látogatókat pedig, akik kipróbálnák, milyen jó az orruk, egy interaktív illatfelismerő nyereményjátékkal várjuk majd. Június 3-án pénteken délelőtt a párizsi parfümalapanyag-kiállításról megérkezik Zsolt is, hogy személyesen válaszoljon minden illatokkal és parfümökkel kapcsolatos kérdésre. 

(Zólyomi Zsolt az egyetlen magyar orr, avagy parfümőr. Jean-Paul Guerlain Versailles-ban, a Napkirály fényûzõ városában alapította meg a luxuskozmetikumok világhírû francia iskoláját. Ebben az iskolában a világ minden tájáról érkezett tizenkét tanuló közt évtizedek óta az egyedüli magyarként végezte el a Fragrance Academy parfümkészítő mesterkurzusát. Jelenleg nemzetközi megbízásoknak megfelelve készíti saját parfümkreációit. A Le Parfum parfümériákban a világ legszebb niche parfümjei mellett különleges enteriőrillatokkal és Személyes Parfümtanácsadással várja látogatóit a The Ritz-Carlton Hotelben és a MOM Park Bevásárlóközpontban.)

Játéksziget
Ki mennyire ismeri a kórházakat? Na nem kell felsorolni az egyes kórházak profilját, orvosainak, dolgozóinak számát, stb., ennél sokkal egyszerűbbre, játékra invitáljuk vendégeinket! Rakjuk össze a puzzle darabjaiból az adott kórházat. A játék menete: előttünk Magyarország térképe, adott megyét, majd azon belül a választott kórházat keressük ki és az intézmény fotóinak darabjait igazítsuk a helyére. Számít a gyorsaság és a fotó kirakásának száma. Minél többször és minél gyorsabban rakják ki egy-egy kórház fotóját, annál több pontot kap az adott intézmény. A legtöbb pontot összegyűjtő 3 kórház értékes nyereménnyel gazdagodhat. A játékot a rendezvény 3 pontján érik el: Regisztrációs stand, Kiállítási terület (Toscana I-II. terem), Snack bár (Szépségsziget). Eredményhirdetés és nyeremény átadás: június 2. - Gálavacsora.

VR – Korunk egyik legizgalmasabb találmánya a virtuális valóság. Lépjünk be testünk egy-egy szerveibe, járjuk körbe és ámuljunk az élmény valóságosságán. Vagy csak üljünk fel a hullámvasútra… A Snack bárban 3 játékállomáson várjuk kedves résztvevőinket!

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a kiállítási területeken és a szálloda teljes beltéri területén belül – tűzrendészeti és jogszabályi okok miatt – dohányozni tilos, erre csak a kijelölt helyeken van lehetőség! 

Tájékoztatjuk, hogy rendezvényünkön fotó-, és videó felvételek készülnek, amelyek felhasználásával kapcsolatosan a szervezők nem vállalnak felelősséget.